Kattmysterium!

Jag sover i gästrummet medan jag målar fönsterkarmen i sovrummet och fönstren är urtagna, innerfönster och ytterfönster. Ja, inga kopplade fönster här inte!
Varje natt är kisse inne. Det känns lugnast så. Men i morse fick jag SLÄPPA IN honom. Han stod på byggnadsställningen utanför vardagsrummet. Och han kan ju klättra både uppför och nerför stegen utan svårighet. Hur kom då katten ut? Fönstret är tilltäppt av plast. Hur har han kommit igenom den och kunnat ta sats uppåt, utan att plasten lossnat? Eller har jag gått i sömnen och släppt ut honom i natt? Det är ett mysterium.
Det regnar just nu… hm… frukost i sängen med Harry P eller frukost och titta på slö-tv? I sängen är det varmast! Jag börjar där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.