Färdig för idag?

Huset idag 070723.

Alltså, det syns knappt men huset är färdigmålat nere, två gånger. Uppe är det målat en gång till höger och bara grundat till vänster.
Det är så trist att måla andra omgången med grått, för det syns knappt var jag har målat. Jag känner med penseln att det tar emot när jag möter nymålade ytor. Jag får märka ut mina gränser för det målade och ha hållpunkter hela tiden. Ofta känner jag med fingrarna om det är målat eller ej.
Och jag har suttit på en pensel idag. Och jag har fått färg på läpparna, färg klistrar ihop munnen rätt bra. Dessutom var jag rätt så prickig med av färg på hela kroppen, eftersom jag målade i bikini och shorts.
Ja, det är fint väder. Solen skiner och det är lagom varmt.
Efter fem timmars målande är det skönt att koppla av nu, har spelat in slö-tv och nya Harry Potterboken har kommit med posten. Eller ska jag fortsätta att måla fönsterkarmar, medan vädret är bra? Hm… Först bara vila. Sitta och titta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.