Duktig.

Så blev det då sommarlov till slut. Eller semester ska jag kalla det. Har ingen ferietjänst just nu. Ovan vid 40-timmarsvecka. Jag jobbar ju när jag vill, oavsett dag och tid annars. Nu ska jag strukturera mig och räkna tid. Inte riktigt passande för en sån som mig. Men skönt att inte vara tvungen att jobba hemma. Men det gör jag ändå.
Semester. Sommarlov. Ledig. Fri!
Fri att göra vad jag vill, när jag vill, var jag vill och hur jag vill. Och vad gör jag då första hela dagen i mitt paradis i norr? Jag storstädar! Jaha… jaja…. sånt är ju bra att göra ibland. Länge sen. Jag är i stort sett klar med det första rummet. Det har tagit i stort sett hela dagen. Kvar är fönsterbrädor och ta bort innanfönster. I år ska alla fönster putsas! Sån är i alla fall planen.. haha… än så länge.
Glasmästare har varit här och tagit med sig fönstret i gästrummet. Det var en trasig ruta, som måste bytas. Tyvärr räcker inte stegen upp. De skruvade av det och lyfte in det. På måndag ska jag hämta och måla det. Sen kommer de tillbaka och sätter tillbaka det. Så mycket jobb p g av en enda trasig ruta. En liten ruta av åtta i det spröjsade fönstret. Jag hade inte valt att göra allt kringjobb. Jag skulle hellre göra annat.

beskrivning

Städa. Rensa i trädgården. Plantera nya rosor.
Ibland kommer såna andra jobb bara flygande. Som jag inte vill ha. Och jag ska vara en duktig flicka och göra det jag måste göra. Ta ansvar för mitt hus. Ett tag till. Så länge jag klarar av det.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.