Veckans sommartv:

Här på landet har jag som tur är ”bara” kanal 1, 2, 4, 24, barn/kunskap. Jag tycker det inte finns något att se. Men när jag gör en lista över det jag vill se denna veckan, så är det ändå en hel del.

torsdag: Sista terminen. Kvinnans plats. Trollkarlen från Oz.
fredag: Varför, Ouafa? Teshumara och gitarrer som vapen.
lördag: Vi på Saltkråkan. Där ingen skulle tro att någon kunde bo. Försvarsadvokaterna.
söndag: Se om ditt hus. Den stora olyckan. Musikministeriet om rösten.
måndag: Annes trädgård. Bleak House. Foyle´s war. Bergen-Kirkenes t/r.
tisdag: Pengarna eller kärleken. Morden i Midsomer. Fame.
onsdag: Miss Marple. En kvinna under påverkan.

slö-tv: Reba. Omaka systrar. Tredje klotet. That ´70s show.
Varning för Reba och Omaka systrar! De agar barnen där. Konstigt att de programmen visas.

Summering: ingen sport, ingen Ernst, ingen allsång. Lite kultur. Mest serier. Har halkat in och fastnat på Bleak House, Hurtigrutten och Saltkråkan. Danska program drar alltid. Saknar min danska tv. Kvinnans plats har fångat mitt intresse ovanligt nog. Engelska deckare absolut, bara jag spelar in dem. Missar alltid information med ständigt nya ansikten. För min del kunde alla människor i rutan få en namnskylt, så jag lättare kan skilja dem åt.
Vid kanalkrockar gäller det att välja. Vilket program går i repris och inte? Jag spelar in på video om det är långa program, över 30 min. Har svårt att sitta stilla. Vill se på tv när jag vill, inte när programmen sänds.

Jag såg förresten programmet om Cherie Blair. Jättebra program, men… hela tiden täckte den svenska översättningen över namnen på de som blev intervjuade. Så irriterande!

Tvn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.