På stegen till himlen!

Ja, så står jag och skrapar och målar vindbrädor och under taket där, högst upp på byggnadsställningen. Jag får känslan av att så här nära himlen kommer jag nog aldrig med kroppen igen, bäst att passa på och njuta då! Och så hör jag musik och sång i lurarna: ”Fly away, fly with me, touch the sky… ” Jag griper liksom tag i himlen då och så funderar jag på om jag är lycklig. Nej, det är jag inte, och jag är inte heller olycklig, mer än då och då. Så det är ju ett ganska bra dagsläge då.

Gripa mot himlen.

Jag bröt min linje av avhållsamhet från beroenden igår. Och så fick jag mitt straff för det med, sov dåligt av den ena anledningen och fick en otrolig hemsk halsbränna av det andra. Så nu har jag givit bort den öppnade rosévinskartongen och vet att det inte smakar så gott som jag tror det ska göra. Det gjorde inte gott heller. Jag tappade omdömet direkt. Det andra beroendet är nog bara att stå ut med. Ta mig upp på banan igen efter tillfällig sinnesförvirring. Fast den är mer än tillfällig, ha ha, jag kommer nog aldrig bli klar i hjärnan med det… Jag fick en tänkvärd dröm att kunna ha som guide. Å, den var fin också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.