Fin dag?

Det är en varm och vacker dag idag. Som gjord för att ha en lunchgäst och ha på mig min nya fina sommarklänning och örhängen.
Jag har bakat bullar igår, äppelpizzan blev mycket bättre nu när den fick stå inne längre i ugnen och inte blev degig. Och så håller jag på att göra en skink- purjo- ostpaj. Quiche kanske det heter.
Att kvinnor ofta skriver listor till sina män har jag förstått är rätt vanligt. En sak på en lista jag skrev till min exman var: skruva benen på kylen. Han läste inte mina listor. Det blev inte gjort i alla fall. Och igår tog jag och gjorde det själv. Kanske blev det bra. Jag har inte bestämt mig än. Jag är van vid att hela kylen vibrerar när jag öppnar dörren. Det sitter kvar i min arm att den gör det. Ett kroppsminne.
Jag mår inte så där jättebra idag. Jag har mina inre demoner att slåss mot. Jag har i alla fall inte druckit gin på en vecka. Den var ju enkel att avstå från. Annat är svårare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.