Kvinnligheten, var är den?

Jag går omkring i mina schaviga kläder och jobbar på med huset. Istället för att köpa en fin handväska, köper jag en verktygslåda att gå omkring med. Jag duschar mer och mer sällan. Mina jobbarkläder ligger på sofflocket, det är bara att välja kläder där. Håret sätter jag upp i en liten knut så behöver jag inte bry mig mer om det.
Och så när jag går runt och dammsuger, så känner jag mig plötsligt lugn och kvinnlig. Vad märkligt! Jag längtar efter min kvinnlighet och att bara få pyssla om i mitt hus. Så ikväll duschar jag, sätter på mig kvinnligare kläder, diskar och bakar bullar, sen är det bara mina drömmars man som fattas, för att allt ska vara riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.