Tekniksöndag!

Igår kväll kopplade jag in skrivaren till datorn. Jag visste att mitt gamla fotoprogram skulle försvinna genom en uppgradering. Det var ju synd, det var lagom enkelt för mig. Nu får jag lära om.
Idag regnar det och jag får stå i garaget och impregnera sovrumsfönstren. Det gör jag senare. Bra att ha en plats till det.
Just nu vill jag helst sitta med mina papper. Äntligen kan jag koppla av lite med sånt. Jag har fått ordning på sång-, dikt-, och översättningspärmen. Mina gestaltpapper behöver också få lite ordning. Fast det handlar inte om att spara sin kunskap i fina pärmar vet jag, men att ha den levande inom sig. Jag behöver reflektera lite om vad jag lärt mig de sista två åren. Sortera intryck.
Tänk om jag kunde få ordning på scanningen med? Den fungerade inte när jag hade skrivaren inkopplad på min numera kraschade stationära dator.
Jag skriver en önskelista på verktyg jag behöver hit, en bättre geringssåg, ett ordentligt vattenpass, en uppsättning skruvmejslar, kanske en ny skruvdragare.
Jag vill lyssna till radions Sommar medan jag diskar.
Tänk om jag skulle hitta vägen till musikrummet och öva lite bas? Nu har jag tillräckligt att göra. Tack det räcker med idéer nu!
Först ta bilen ner till affären och köpa mjölk. Det blir dyr mjölk.
Vad skulle jag göra utan all teknik? Datorn, skrivaren, digitalkameran, tv:n, radion, bilen, verktygen, instrumenten med förstärkare och studion… Kanske skulle jag bara ligga kvar i sängen med täcket över huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.