Och så en rubrik här…

Suck! Stön! Pust!
Tänk att det kan vara så jobbigt att gå in här och skriva några rader nu i vårens tid. Det är nog färgernas fel. Behöver ta mig tid och finna de rätta färgerna. Eller byta till annat. Vilket som!
Annars har jag det bra i röran hemma. Det mesta är städat och röjt och i ganska bra ordning. Vissa ställen är överbelamrade med det jag tagit bort från de andra ställena. Haha… Jag gör i alla fall något ibland.
Och det blir ingen bild på röran här. Bäst att hålla fasaden ljuv och ordentlig. Sån är jag också. Jag är absolut ingen pedant. Inte heller den värsta skrotsamlaren. Tur det. Det är svårare att leva i ytterligheterna.

beskrivning

Så vad händer annars? Jobbar. Gläds åt blommorna ute. Fågelkvittret. Solen. Nå, den finns där bakom molnen. Firman är på uppåtgående och jag trivs med att ha det bästa i två världar, skolan och terapi- och massagefirman. Behöver bara få igång drömarbetet med, så vore jobblyckan total.

Jag har gått på massor av kurser i vår och nästa vecka går jag på en handledningskurs för specialpedagoger och sen direkt en helande massage-kurs. Det blir fint även om det blir lite mycket på samma vecka.
Fast hellre mycket än inget. Men idag väljer jag bort vernissagen. Hinner inte att både se guldet i livet och åka in till stan. Jag hinner se tavlorna som Thomas målat senare i veckan, när jag ändå är inne i stan. Hoppas han är där då. Det är inte lätt att välja rätt. Och ibland är det både lätt och rätt. Tjoho!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.