Lite av varje:

1. Hur kommer det sig att mina inlägg så ofta kommer i dublett på lemonad.org? Hm…
2. Jag har varit en duktig kvinna och gått till en semestertandläkare idag. Alltså, jag har semester och är inte hemma hos min vanliga. Jag bet sönder en kindtand med kola. Varning för kola! Den här tandläkaren sa nästan ingenting. Jag uppskattar tandläkare som pratar med mig, distraherar mig och berättar vad som händer. Nå, nu är det gjort! Och jag har huvudvärk. Tur det finns piller mot det!
3. Jag har ordnat med en som cementerar igen delar av golvet i tvättstugan nästa vecka. Bilservicen blev billigare och då vågar jag lyxa till mig med det. Annars blir det inte gjort i rimlig tid. Jag känner mig själv vid det här laget. Å, vad skönt att kunna släppa det. Jag behöver all kraft jag har till att måla. Och ha semester lite då och då.
4. Så lyxade jag till mig ännu mer och köpte en ny sommarklänning. Å, vad den är fin! Nu ska jag gå och prova den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.