Skelett.

De flesta har skelett i garderoben. Jag med. Och en del har sju stycken i en stor sal. Jag har tillbringat dagen på Axelsons och lär mig avspänningsmassage tillsammans med många andra. Det är verkligen kul att äntligen gå där. I många år har jag av en outgrundlig anledning fått hem deras broschyr om kurser och nu äntligen tagit chansen att börja massera. Jag har verkligen roligt. Det är som att ta på sig ett par skor som passar precis. Lagom stora och sköna. I like!
Jag har blivit masserad tidigare av både amatörer och proffs och masserat andra som amatör. Jag har fått höra att jag har varma händer. Som strykjärn. Och nu är det upp till bevis! Klarar jag att massera andra och klara att göra det efter alla konstens regler? Jag tror faktiskt det!
Jag vill förena massage och gestalt. Först massage och sedan terapi. Jag ska hitta min egen stuns på det hela och hoppas att jag kommer vidare med det här.
Det är härligt att känna kreativiteten komma igång och den arbetar på sina egna sätt och hittar sina egna vägar. Ibland är det bara att följa med i strömmen. Jag gör det nu igen. Här är mina kompisar från massagekursen:

beskrivning

God lördagskväll till min läsekrets.
Har förresten ä och ö bytt plats på tangentbordet sedan 1974? Jag tror faktiskt det. Jag skriver fel ofta just på ö och ä….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.