Lööööve! Happy, happy!

Nya kyrkoherden i församlingen sa igår, söndagen 16 februari, att lyckan inte finns i saker. Jag håller med. Jag kan gå i affärer och tro att jag kanske blir lycklig eller lyckligare av att handla något nytt. När jag kommer hem igen, märker jag att sakerna bara är ett substitut, en dimridå, en saknad för något jag vill fylla tomrummet med.
Kyrkoherden sa, klok man, att lycka är att vara tillsammans med människor som man älskar. Läs det igen: Att vara tillsammans med människor som du älskar och som älskar dig, det är lycka. Det är sann lycka. Inget annat.
Så dagens ord blir alltså: Sök din lycka och finn den ibland människor du älskar, precis som de är och som älskar dig, precis som du är.
Ingen är perfekt. Tur det. Det skulle inte finnas lycka i världen om det bara fanns perfekta människor. Lyckan finns, där det finns kärlek.

2 svar på ”Lööööve! Happy, happy!

  1. Det var en fin stund när vi kramades på jobbet igår! Min arbetskamrat blev avis på att jag hade en fin syster! Alla har inte syskon…Kram Becca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.