Längtar efter det kravlösa lördagspysslet!

Inatt har jag fått drömma. Massor av drömmar känns det som, i alla fall tre. Då är det roligare att vakna tycker jag och kunna tänka tillbaka på vad jag drömde.
Jag har varit iväg till järnaffären och köpt en verktygslåda, som jag lätt kan dra omkring med. Nytt kitt, nytt träspackel, lacknafta och en golvsil i metall till källaren också. Har bytt en packning i avloppsvasken i köket. Dagen C för cementera golvet i källaren närmar sig. Jag känner olusten i magen. Och jag måste göra det själv, om inte någon kommer hit och gör det åt mig. Chansen för det är lika med noll. Folk säger: ”så nu har du att pyssla med…”. Jag säger att jag gått över gränsen för pyssel för länge sedan.
Det regnar då och då. Helmulet. Jag ska ut och grunda fönsterfoder i alla fall. Sen får jag se vad jag gör. Göra en sak i taget. Se och lyssna på Live earth på tv. Vilken fantastisk idé att genomföra en sån sak! Undrar vem som hade en sån vision från början? Tänk att bli lyssnad på och se allt växa fram och genomföras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.