Lugn dag och kväll.

Jag har haft en lugn och ganska bra dag och kväll. Har jobbat lagom mycket, utan att slita ut mig. Har sovit middag i tre timmar. Bakat scones till kvällsmat. Fått svar på mejl från en vän. Pratat med min dotter. Sett på Försvarsadvokaterna. Lyssnat på danska Sproghjà¸rnet på podcastern. Jag tror att jag förstår mer och mer av danskan. Lyssnar på musiken på tv emellanåt. Jag känner inte till dagens musik inser jag rätt snabbt.
Det är min sjuttonde dag här på landet. Läget med huset känns överblickbart just nu. Måla, renovera fönster och ordna någon som cementerar vid tvättstugans avloppsrör. Jag orkar inte ta tag i det själv. Jag har nått en gräns idag. Jag behöver gå runt och njuta av mina rosor med. Nöjesläsa. Göra ingenting. Bara vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.