Rapport från arbetslägret:

Jag har inte haft så mycket ork, så jag har suttit och jobbat när jag kunde. Jag har varit mest trött och haft ont idag och inte orkat göra särskilt mycket om sanningen ska fram. Däremot är fritiden inte särskilt fri.

Dana jobbar.
”Varför stå när man kan sitta, varför sitta när man kan ligga…” sa Cherry Ames.

Hantverkaren jobbade på och visst är det roligt att se att jobbet träder fram. Svårt att sluta jobba då snarare. Till slut ville vi båda mest stå och titta och beundra jobbet. Då är det dags att dra ett streck och sluta och ha fredagskväll istället med gin och cola, pasta med fiskbullar och rivna morötter. Godkväll!

Huset just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.