Vill ha…

Jag tror inte jag drömmer just nu på nätterna. Minns ingenting när jag vaknar. Jag har ett extra tomt och tråkigt liv nu då. Jag tycker om att drömma och få vara i en annan värld ett tag. Drömmarna har ofta något att säga till mig. I natt har jag mest tänkt: ”Om två veckor är allt kanske klart… ” Är det möjligen rimligt? Allt tar längre tid än jag tror. Just nu behöver jag kunna se att det finns ett slut, så att jag kan få några veckor kravlös semester
Fredag. Vad händer? Jag sitter och stirrar tomt framför mig. Innan dess hjälpte hantverkaren mig att ta loss sovrumsfönstret, byggnadsställningen satt i vägen där och han fick lossa på den en stund. Han la på en plåt över plankan längst ner. Sen fick han en väldig fart och sågade brädor som jag redan impregnerat i änden, jag har inte tid att göra saker i fel ordning, han skulle såklart ha sågat till dem först! Så får jag göra om. Ja ja…
Jag kan ta mig sovmorgon både på lördag och söndag. Skönt. Och på måndag ska bilen in på service och jag ska till tandläkaren för att fixa tanden som gick sönder när jag åt kola. Jag ska också leta rätt på kvinnan som skulle sy en folkdräkt till mig för flera år sedan. Vi har mist kontakten med varandra av olika anledningar. Kanske hittar jag något fint tyg till nya köksgardiner i någon tygaffär med. Så är jag i framtiden och planerar istället för att vara här och nu.
Här och nu är jag bara trött och har ont här och där.
Vill ha mejl! Vill ha någon som pysslar om mig! Vill ha ömsesidig kärlek! Vill ha och vill ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.