Den här dagen gick den med. Skönt!

Jag gör upp dagens planer före sovdags kvällen innan. Annars blir jag vilse och tappar bort mig. Jag tog det lugnt idag, jag hade så ont i kroppen igår kväll, kroppen säger till mig att vila. Jag tog fönster till glasmästaren. Han klarade att ta ut rutorna utan att göra sönder något. Rutorna var kittade med… silikon. Vilka fönstermarodörer som har varit framme här. Bort med allt silikon i fönstren. Usch! Köpte rosévin,gin och kaffe. Skrapade inte fönsterkarmen i vardagsrummet. Jag gjorde i ordning ett fönstermålningsställe. Vid garaget blev det utmärkt att stå. Där gör det inget om jag skitar ner heller. Nu är bågarna skrapade och i stort sett klara för nästa steg. Halva huset är isolerat och har papper på sig nu. Det ser ut som ett hus i sorg. Och det är det ju med, på sätt och vis. Anticimex har sprutat lite. Städade inte något i källaren. Och tänk att pannan är borta! Helt fantastiskt bra att någon ville ha den och verkar förstå sig på den. Bra om den kommer till användning. Bra för mig att få undan sånt som inte används. Jag vill ha rena ytor nu. Bort med smuts och onödiga grejor. Skapa utrymme och se vad som behöver göras i källaren. För övrigt tror jag visst att det har hänt mer på tretton dagar här nu, än på de sista fyra åren. Bra jobbat, alla inblandade! Fast än är det inte klart. Oj, vad mycket som återstår innan jag får ta semester i år. Javisst ja, jag har ju semester nu… Hm… Ja ja, jag ska se deckaren ikväll! Miss Marple. Och Micke spelar in Anthony Hopkinsfilmen hemma till mig.

Huset idag.

Skrapa fönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.