Missnöjd och grinig? Javisst! Jag med!

Jag är så missnöjd just nu. FASEN så mycket det är på jobbet och jag står dåligt ut med att packa ihop hela verksamheten och flytta. Jag verkligen avskyr det! Varför ska jag behöva lägga ner energi på det? Jag har så lite av den varan. Knappt har jag boat in mig förrän jag måste flytta på mig. Jag vill bara skrika!!! Och det gör jag ju inte, känner mig irriterad istället. Då går jag ut för att andas lite.
Hemma kopplar jag av med inspelningsstudion idag och flyttar studion till min bror som spelar trummor. Och det gick inte alls att spela in de digitala trummorna. Ingen signal gick fram och jag ÄR ingen ljudtekniker och jag KAN INTE komma på hur jag ska göra. Jag kan bara ringa min exman och han vet inte heller så där på telefonavstånd. Han förstår tekniken dock och såklart vill han inte hjälpa mig. Och vad ska han det för? Vi är ju skilda!
Pengarna räcker inte heller och allt tar sån tid. Jag som är en ”allt nu”-människa med vissa kreativa saker och så lever jag med all denna väntan nu, det känns inte bra alls… Jag är tyngd av missnöje nu.
Jobbet måste jag stå ut med. Göra saker i min egen takt. Göra det jag måste.
Studion är en väg till lärande. Ikväll hände inget. Kanske blir mer gjort i morgon. Och jag får försöka hitta en väg till att förstå tekniken eller hitta någon som vill hjälpa mig.
Pengar brukar det ordna upp sig med.
Mina stora projekt som ger mig riktningar dröjer. Jag är besviken och jag visar nu att jag är det.
FAN FAN FAN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.