Overksam?

Jag tror ibland att jag inte gör något alls. Om jag tänker efter gör jag en hel del.
Idag har jag tänkt och planerat mitt jobb, drömt en mardröm, tvättat och diskat, duschat, givit katten mat, sett på tv och övat på danskan där, strukit kläder, suttit vid symaskinen och sytt om ett linne till min dotter och lagt upp ett par nya byxor till mig, läst min veckotidning, varit i stan på överraskningsutflykt med mina barn, handlat lite, upptäckt en passionsfrukt på min passionsblomma, dammsugit, skrivit ett brev att inte skicka, lyssnat på musik i min iPod, bloggat tre gånger, funderat på vilka som läser min blogg och lite till.
Jag har inte löst något sudoku, läst i någon bok, sjungit, sprungit en motionsrunda, ätit middag. Det får jag göra en annan dag. Nu ska jag gå och lägga mig.

Kamel eller dromedar, vem vet? Inte jag. Visst är jag en sötnos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.