Jag pratar med mig själv:

Upp med humöret nu, Dana! Du har bra saker i ditt liv med. Du har ett jobb som du oftast trivs med. Du har ett eget hem. Du har dina vuxna barn som finns i din närhet. Du har några goa vänner som accepterar dig precis som du är och som du kan känna dig avslappnad och tillfreds med. Du har en tillgiven kisse. Du har spännande projekt framför dig som kommer närmare dag för dag, om än att du tycker det dröjer för länge dit. Upp med hakan! Se dig omkring! Lukta på rosorna som blommar för fullt. Minns att du har fått uppleva kärlek, både passion och vardagskärlek. Du har dina ord och musiken. Och tar du bort pennan i ryggen, som du sov på i natt, kommer du antagligen sova bättre i morgon natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.