Bra!

Det var bra att jag var ute i trädgården idag och jobbade lite ihop med Leif – min enarmade man. Vi klippte ner blodlönnarna till rätt höjd igen. De ska vara tvärt avklippta upptill, sån var tanken från början. Det var också bra att solen sken, solen ger både kraft och hopp om liv så här på våren. Jag sitter så gärna inne annars. Leif fixade te när jag behövde vila mig. Det var bra gjort! Han börjar bli bättre nu och vill så gärna använda armen mer, vad bra att han ska till sjukgymnasten på fredag och få börja använda musklerna igen. Han längtar efter att spela piano och gitarr. Det blir nog bra övning för honom att spela. Det gick bra att köra hem från Norrland. Det känns bra att vara hemma igen. Borta bra och hemma bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.