Jobbar!

Oj oj oj vad veckan på jobbet är intensiv. Att komma tillbaka till skolan hyfsat utvilad efter påsklovet, med bara en släng av menisken var ju bara det lilla. Huvudvärken kom rätt snabbt över mig. Jag kunde inte komma iväg till kören den här veckan heller, det bara dunkade på i skallen! Jobba, jobba, jobba är allt jag tänker på nu i veckan. Och så fort nästa dag är planerad är det soffan och tv som gäller. En rik fritid – vad är det? Att ha fri tid är gott nog för mig. Idag somnade jag på soffan efter bara en liten stund.
Jag har min lista med uppgifter att gå efter så fort det blir en ledig tid på jobbet. Ingen dag är den andra lik. Ingen vecka går att förutse hur den kommer att gestalta sig. Som tur är! Annars hade jag väl inte gått upp alla dagar… Och när det känns jobbigt, så fokuserar jag på barnen – de är alltid bäst! Jag tror att det är ett bra sätt att komma vidare på om jorden gungar, att se det som faktiskt är bra och fungerar. Just nu är det så jag balanserar mig. Och i morse när jag kom till jobbet möttes jag av många små kottar som ville krama mig – vilket härligt sätt att börja dagen på! Att bli sedd och bekräftad behöver alla bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.