Utdrag ur husdagboken:

Vaknar tidigt. Solen flödar efter en kall natt. Ser på en deckare på videon och dricker te. Går ut och videofilmar huset runtom. Det är påskafton idag. Leif upptäcker mögel i plastlisten i frysen. Strömavbrott = mögel? Torkar av med klorin. När jag sen ändå är i farten med klorin tar jag på mig overallen och städar i hålet i golvet i snicken, det som ska bli gästrum. Skurar med klorinet där. Hoppas att känslan av kattoalett försvinner nu. När jag ändå har overallen på tar jag bort trasig tapet på andra sidan väggen, i hallen. Jag tar bort panelen där med, som inte ser vacker ut alls och inte är värd att spara. Dessemellan tar jag kort med både digitalkameran och den vanliga, före och efter. Lite yr i huvudet är jag också. Kommer på att jag inte ätit frukost. Äter fil och flingor. Slänger in en trasmatta i tvättmaskinen. Städar i hallen, slänger allt skräp i en stora soppåsen, bär ner den, dammsuger hela hallen uppe och nere. Duschar. Sen är klockan 11. Efter lunchen ringer Astrid och säger att någon backat in i min bil. Trasig backspegel och intryckt passagerardörr. Oj, oj, oj! Sån händelserik dag. Och än har den bara börjat. Jag är helt slut nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.