Solen skiner!

Solen skiner och det är lite varmt så man kan sitta ute i solen och bara njuta. Himlen är blå. I morse var det mulet och dimma. Jag sov inte så bra bara. Vaknade flera gånger och såg mörkret ute. Leif var också uppe och vandrade runt då och då. Proppen gick igår kväll och jag fick byta den för första gången här i Norrland. Tur att jag kan om jag vill. Jag har monterat benen på en gammal soffa och lagat ena soffbenet med tändstickor och trälim. Jag har huggit lite ved och kört fast en järngrej mitt i, som man ska klyva veden med, vad heter det nu???? Grejen sitter fast som bara den och jag får nog såga upp vedträt istället. En elak kvist sitter i vägen bara. Jag lyckas inte med allt. Leif står bredvid och är frustrerad. Jag håller på att träna honom att säga: Du är mitt allt, vad skulle jag göra utan dig… Det lyckas inte heller så bra. Han vill klara allt själv, tillbaka till som han var förut. Men jag vill ju vara behövd. Det är en härlig känsla. Att vara beroende av andra är inte lika kul, jag avskyr det ju själv. Nu ska jag ner i källaren och hämta tvätten. Jag gillar mitt hushålle här i Norrland. Det är min egen lilla lekstuga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.