Grattis på födelsedagen Mike!

Idag fyller du 23 år. Kanske är det sista gången du är hemma en födelsedagsmorgon? Hoppas att du får en fin dag! Det är mycket för dig och Astrid att göra idag, handla, klippa håret, baka och laga mat. Ikväll kommer kompisar och mormor och Rune hit.
Leif och jag åker strax till Norrland. Först ska jag vara rörmokare. Innan vi åker ska ett vattenlås i handfatet bytas, det sprack i morse. Jag har en lista på saker som gått sönder sedan Leif skadade armen och inte kan göra det han brukar. Det har märkligt nog varit många saker. Vilken tur att jag är händig! Det är bara själva styrkan i händerna som fallerar.
Och vilken tur att Astrid har körkort, då kan hon åka runt med Leif och handla nytt rör och gå på systemet innan vi åker. Jag kan sitta hemma och skriva det här och packa bilen.
Återigen grattis Mike och massor av kramar från din mamma. Puss, puss, puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.