Våfflor!

beskrivning

Efter semmelsäsongen kommer våffelsäsongen. Jag tjuvstartade med våfflorna förra veckan och när våffeljärnet ändå står framme, är det enkelt att grädda några att mumsa på. Tillsammans med blåbärssylten från min trädgård i norr smakar de helt enkelt somrigt underbart. En försmak av våren och värmen. De är på väg. Jag är helt säker på det, även om det mest är minusgrader ute än. På balkongen i solen blir det i alla fall varmt på eftermiddagarna. Somrigt underbart. Jag är nöjd. Våfflor och sol. Blåbärssylt och tillförsikt.
Några hålltider:
söndag 17 mars: Jungfru Marie bebådelsedag.
onsdag 20 mars: Vårdagjämning.
måndag 25 mars: Våffeldagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.