Minns.

Hur är det med snödjupen ute i landet? Bäst att se efter och ta mig en tur norrut innan snön smälter. Det verkar bli varmare nästa vecka. Typiskt, just till sportlovsveckan. Kanske dags att flytta sportlovet ett par veckor mot januari till? För meningen med sportlovet är väl ändå att kunna vara ute och åka skridskor, skidor och kälke? Som i gamla tider. Då hade föreningarna i kommunen ett program skolbarnen kunde anmäla sig till. Jag var ute och åkte skridskor vid Ältasjön, bussning dit och hem. Och så var jag nere i en källare i en skola och sköt med luftgevär. Hm, konstig vintersport då…
Jag kommer alltid tänka på sportlov och skytte tillsammans. Det var roliga, aktiva lov. I alla fall i mitt minne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.