Skräpmejl!

Jag har fått massor av spam nu igen. Suck! Vad trist det är… Första tiden trodde jag att det var riktiga mejl och gladde mig över att så många tänkte på mig. Nu har jag slutat förvänta mig vanliga mejl och blir mer förvånad om det är någon riktig person, som verkligen vill mig något.
Jag gick upp kl 5 i morse och körde hem i lugn och ro på sömniga söndagsvägar. Jag lyssnar återigen på Da Vincikoden. Jag gillar att höra uppläsarens olika röster och så finns det ett ställe mot slutet där han glömmer bort att prata med rätt röst. Undrar om jag kommer höra det den här gången med?
Tillbaka hemma i tv-soffan med fler än två kanaler att titta på, lyssnande på kattlådskrafs och tvättmaskinssurr. Tryggt! Kisse luktar intensivt på mina jeans som luktar hund och källare.
Längtar till sommaren. Det är bara tre veckor drygt kvar med eleverna. Sedan packa ihop och flytta till annat arbetsställe. Samma jobb alltså. Andra lokaler. I ett höghus. Får större rum. Kanske kan jag ha lekarbetet igång nästa läsår? Å, så mycket som ska hända de närmaste veckorna. Min bror som bor i Australien kommer på besök till Sverige om ett par veckor. Micke flyttar in till mig över sommaren nästa helg. En ny lärare ska anställas. Massor av utvecklingssamtal med föräldrar kvar. Överlämningssamtal. Nya elever på ingång. Hur ska klasserna se ut? Många saker är det att hålla reda på nu.
Hoppas att skräpmejlen tar slut och att jag får fler riktiga mejl igen. De hjälper till att hålla mig uppe här hemma. Gulliga mejl alltså. Inga skitmejl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.