Sista kvällen på landet för den här gången.

Å vad jag har svårt att bestämma mig för vissa saker. Helt klart ambivalent. Ska jag resa hem ikväll eller tidig söndagmorgon? Vinet avgör nu. Jag dricker rosévin till maten och reser hem tidigt i morgon. Fint. Bestämt!
Jag har klippt gräset och pratat med hantverkarna. Tittar på videoinspelning från DR1, en konsert med Gasolin´-låtar i nya arrangemang. Häftigt och coolt! Helt annorlunda föreställning än jag någonsin sett. Den ska jag spara och titta fler gånger på.
Solen har kommit fram och kvällen är fin. Ska gå ut i trädgården en stund nu. Njuta lite av den.
Jag har det riktigt bra. Vissa stunder är njutbara och goda Här och Nu. Stunder av sorg kommer också emellanåt med längtan efter de oskattbara stunderna som var och som aldrig kommer åter. Som jag kan minnas och ha kvar i hjärtat för alltid. Jag önskar fortfarande det var annorlunda. Kanske blir det annorlunda en annan dag med.
Kväll i trädgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.