Aj! Ont!

AJ vad jag har ont i kroppen! Jag har värk i benen som bara den. Kan det verkligen bara vara en lång dag på jobbet som gör detta eller håller jag på att bli sjuk? Jag har inte tid med sånt. Jag vill jobba och åka upp till Norrland och ha det bra. Inte ligga hemma i sängen och må dåligt. Dessutom är jag trött. Kan jag då komma i säng tidigt ikväll? Tja, varför inte!
Jag har egentligen inte så mycket att packa. Det mesta finns i huset i norr. Bara en väska med block, favoritpennor, almanacka och dator behövs. Kanske lite bröd, ost, smör, fil och mjölk med.
Två bord ska upp dit. En väska med ren tvätt. Alla sågade plankor. Kisse ska till min dotter och hennes käraste. Kisse får komma ut på grönbete senare.
Vad ska jag då göra i norr? Jo, jag ska tvätta bilen ute och njuta av att ha en trädgård. Och jag ska tömma ett rum i källaren där rörmokaren senare i maj ska bila upp golvet och börja byta avloppsrör. Jag står inte ut med att det ska bli stopp i rören en gång till!
Så jag har bara inte tid att bli sjuk. Vill inte ha ont. Vill ha det bra. Hitta 300 000 kr. Få kärleksbrev från mannen jag saknar mest av allt. Ingenting är omöjligt. Allt är möjligt! Bara jag håller mig frisk så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.