Dan före dan före dopparedan.

beskrivning Tur det inte är julafton i morgon. Jag har knappt börjat med julförberedelserna. Jag har ju varit sjuk och haft annat för mig. Kanske kommer jag såga granen idag. Eller i morgon. Koka skinkan idag. Eller i morgon. Eller ska den in i ugnen? Hm… Och vad ska jag göra med marsipanen? Vänta till julafton med den? Bakningen har jag bara börjat fundera på. Ikväll kanske jag kan få till en stolle? Många frågor. Inga svar. Förrän jag gör något.
Idag ska jag bort på födelsedagskalas. Hoppas alla tankar och funderingar flyger iväg och bygger bo någon annanstans då. Jag har varken tid eller lust att tänka på det som varit och på det som ska bli. Verkligen inte. Jag vill göra annat just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.