Projektioner.

Men herregud vilka tv-program det finns. Och jag tittar på några av dem. Fattar inte riktigt varför. Men jag har nog tråkigt. Och så kan jag projicera ut sidor av mig själv, som jag inte vill stå för riktigt.
Mardrömmen i natt var en variation på ett tema jag drömt förut. Jag sitter i min bil. Parkerar. Drar åt handbromsen. Går ut. Bilen börjar rulla. Slänger mig in på passagerarsätet. Benen och vinterkängorna fastnar. Jag vet inte hur jag ska få mig loss, så jag kan trampa på bromsen. Vilken pedal är nu bromsen? Nere i backen står en bil. Jag vet att jag får bara inte krocka igen… jag vaknar. Puh!
Projektioner, projektioner. De är såååå viktiga! Längtar efter att starta en drömgrupp. I drömmar finns massor av dem. Hoppas det blir av till våren.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.