Sjuk? Sjuk.

Jag älskar att läsa. Jag älskar att skriva. Vad tråkigt att jag inte klarar av det så bra just nu. Tänkandet hänger inte heller med så bra. Jag får göra det i småtuggor. Munsbitar.
Idag har jag i alla fall suttit riktigt länge och sorterat tankar och skrivit. Känns skönt att ha gjort det. Men sen kommer tröttheten. Ont i armarna och axeln. Vill inte mer. Fryser. Ont i lederna, i benen. Håller jag på att blir sjuk? Hostar då och då.
Just då är jag som mest ämlig. Vill ha hjälp. Mat. Närhet. Omsorg. Och som en vän på facebook skrev: Det får du på ålderdomshemmet… haha… Visst! Något att se fram emot. Och fram tills dess tar jag hand om mig själv. Diskar. Gör värmande mannagrynsgröt. Dricker te. Ser på svt play i bitar. Okoncentrerad. Ofokuserad. Kravkänslig. Trött. I obalans. Hur länge då? Tills jag mår bättre såklart. Och ikväll feber 38.7. Förklarar en del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.