Ny musik på min hemsida!

Nu har jag spelat in min egna sång ”Du öppnade en dörr” till min hemsida. Jag känner mig stolt och nöjd att jag klarade av det alldeles själv! Jag kunde!
Sången skrev jag för ett par år sedan. Den är inte riktigt färdiginspelad, mer spår kan läggas på sen, fast kanske blir den aldrig mer än så här heller. Inte vet jag vad framtiden blir. Huvudsaken för mig är att något bra händer i mitt liv. Och att få spela upp min sång så här är ett stort steg att ta.
Jag trodde aldrig att jag kunde och skulle skriva sånger och dikter. Nu vet jag att jag kan, om jag blir inspirerad. Och då måste jag skriva, bara måste, skriva och formulera mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.