Motstånd! Jävla motstånd!

Vad är det som gör att det är så svårt att gå in i mitt musikrum och knäppa på musikstudion och börja spela in något? Vanlig ångest? Ledsen. Prestationsångest? Motstånd helt klart. Rädsla att inte räcka till? Utan kreativitet? Utan tillräckliga kunskaper? Lat? Säkert. Vill att någon annan ska finnas här och hjälpa till. En tekniker som kan ställa in allt och som vet hur allt fungerar. Men det finns ingen här. Jag kan bara göra mitt bästa och det får räcka. För jag VILL spela in en ny låt till hemsidan. Jag VILL och SKA!

2 svar på ”Motstånd! Jävla motstånd!

  1. Vi, jag, väntar med spänning på din nya låt, kom igen nu! Fniss
    AK du vet.

  2. Ja ja…fint med fans som pockar på! Jag lägger ut den som den är ikväll, oavsett hur klar den är. Tack för uppmuntran!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.