I Skagen!

Nu har jag problem med datorkommunikationen igen. Å så trist! Jag finner inte rätt uppkoppling till trådlösa nätverket här i kyrkan. Signalen verkar gå fram, men min dator fattar inte det. Jag får ta deras gästdator istället och då blir det inga bilder härifrån.
Istället för att njuta och vara ute i det bästa stället på jorden, så är
jag en datorberoende, innesittande, flirtande kvinna. Ja, just det. Jag tittar i alla fall på någon man här och där, igår och idag, och så fort nån tittar tillbaka och ler, blir jag jättegenerad. Än så länge har jag bytt blickar med en långtradarchaufför och en byggjobbare. Jag kan med gott samvete säga att jag tränar för att mer öppen mot obundna män, som ser trevliga ut. Inte för att jag vill egentligen, men vad har jag för alternativ? Att sluta leva? Inte än. Att bli nunna? Kan vara ett alternativ. Det kommer ta tid innan något mer än blickar byts är helt klart. Att titta på någon som samtidigt ser på mig är läskigt nog.
Jag har boat i mitt rum. Har ont i ryggen. Cykeln är ihopskruvad, utom korgen och handbromsen fungerar inte längre. Kanske inte heller ljuset. Nå, rätt bra ändå. Vad ska jag göra nu då? Till stranden eller en tur i byen? Det blir cykling runt omkring här först. Och i morgon är jag bjuden på vernissage kl 14. Margareta Linder, en konstnär i Skagen, ställer ut sina tavlor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.