Klar att resa….

Väskorna är packade. Det sista tar jag på morgonen. Bettskena. Glasögon. Skrivblock. Dator.
Kisse är hos Leffe. Micke är kattvakt över påskhelgen. Skönt att vi kan dela på kattansvaret.
Jag känner ett pirr i magen, dels för resan ner till Göteborg, det är lite läskigt att ha en tid att passa till färjan, dels för hur dagarna där i Skagen kommer bli. De blir som de blir såklart. Örat värker lite.
Jag har planer för vad jag kan och vill göra. Lite beror på vädret. Örnreservatet har jag aldrig besökt. Och det var länge sedan jag var på museet och såg tavlorna. Jag har med mig lite texter att arbeta med. En bok. Ska köpa en där med, om hur man kan tolka H C Andersons Eventyr. Gå i kyrkan. Spela lite. Har med mig gitarren. Jag vill gärna träffa nya människor. Får se om jag träffar på några trevliga skagenbor. Jag har lastat bilen med allt möjligt som kan vara bra att ha. Mat också. Behöver leva billigt. Badar om det känns bra. Inte annars.
Jag har planerat att resa ända sedan nyår. Nu är tiden inne. NU! Jag ska till Skagen! Bara sova först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.