En söndag i mars…

Vad är det med mig idag? Jag känner inte riktigt igen mig…
Innan jag ens ätit frukost så har jag varit iväg till affären och handlat lök till middagen och en piassavakvast till grussopning.
Sen sopade jag bort en massa grus från snöröjningen, de samlar en jättehög av snö från gatan runt ett träd utanför porten. Där finns en stenläggning runt trädet och i rundeln har jag satt myskmadra. Nu har den en liten chans att få växa till sig under våren. Och jag ska flytta en del av den till en annan rabatt.
Jag saknar min trädgård ibland. Inte det som var kravfyllt. Men det lustfyllda. Att stå med en kratta och göra lite vårfint. Att liksom meditera samtidigt, som att vara borta i en annan värld en stund. Att säga hej till jorden och blommorna igen och rensa bort lite ogräs.
Myskmadran runt trädet.
Nu är klockan tolv. Så har jag resten av dagen att göra något med… Tvätta bilen hos brorsan? Se på film?
Absolut äta frukost. Packa klart till kursen. Laga middag till mig och Micke. Äta våfflor! Det blir bra vad jag än gör. Nöjdhetskvoten är redan fylld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.