Fyrtiofemte dagen.

Det är lika bra att fortsätta skriva när jag ändå inte har kommit längre än så här med dagen. Eller så har jag kommit jättelångt!
Igår kväll gjorde jag en facebooksida om Dana Gestaltterapi – min gestaltterapihemsida
och idag gjorde jag en inbjudan till drömgruppen som startar 30 augusti. Å vad jag känner mig duktig nu! Kan själv! Jag är inte helt säker på vad jag har gjort, men det är ju så med nya saker att det är bara att kasta sig ut i det hela och så hoppas att vingarna bär…
Och gör de inte det…. så får jag göra om. Om och om igen tills det blir som jag vill. Hoppas nu att det blir en drömgrupp. Jag ser verkligen fram mot det. Och att jag får fler klienter med. Sån blir hösten. Öva, öva, öva. Drömma, drömma, drömma. Och arbeta, arbeta, arbeta.
Dags att gå upp och röra på resten av kroppen med nu. Jag har börjat med något nytt: 10-minuterspromenader. Det är toppen! Tre gånger om dagen är målet. Och det ska jag göra nu. Gå ut och gå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.