Trettionionde dagen.

Lönedag. Betala räkningar. Pengarna kommer in och flyger ut! Som svalor. Och det gör mitt besök här också. Flyger in och flyger snart ut. Men vi har det bra i dagarna som är. Lugnt och skönt på stenstranden i solen. Gungande i hammocken. Vid middagsbordet. Å vad jag lagar god mat! Oftast. Jag vet ju vid det här laget vad jag gillar och inte. Och vad jag har svårt för och lätt för. Roligaste matlagningen är att ta vad som finns och komponera ihop en middag utifrån det. Man tar vad man har. Ungefär som tv-programmet om kocken som kommer hem till någons kylskåp. Och så ska det vara enkelt och gå ganska snabbt med. Utifrån råvaror, inte halvfabrikat eller färdigköpt mat. Det gillar jag inte! Bara ibland går det an.
Dags att gå upp nu. Duscha. Äta frukost. Läsa tidningen. Klippa gräset. Åka på utflykt. Det blir bra det! Den trettionionde dagen. Kanske efter en lista med trettionio steg att följa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.