Trettioåttonde dagen.

Solen skiner! Fönstren kan stå öppna! Det blir en dag vid havet! Matsäck och solkläder. Men jag tror inte jag kommer bada. Knappast troligt. Möjligen blåser det också en del. Men det är helt ok. Solen skiner! Hurra!

Hoppas att mina läsare också är nöjda med sina dagar. Lite bekymrad är jag dock, när jag ser att någon går in här väldigt många gånger varje dag och jag vet inte vad som kan vara så himla intressant här, så ofta.
Kanske är det en missnöjdhet med sitt eget liv. Eller en nyfikenhet som blivit till ett beroende. Jag känner igen mig. Men jag är bekymrad. Också. Jag får fundera på det, vad som gör mig så bekymrad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.