Förändringar.

Förändringar kan vara till det bättre eller till det sämre. Ibland märks ingen skillnad utåt eller inåt eller så blir det ingen skillnad alls. Att Leif inte kan använda sin högra arm är en förändring i hans liv som utlöser hans känsla av att ha tråkigt. Han kan se det positiva i att han blir skickligare i att styra sin vänsterarm. Och, det är en vits att kunna använda två armar. Livet blir onekligen enklare.
Förändringar i mitt liv just nu, är att Leif och jag kommer varann närmare och han sitter just nu och pussar mig i nacken… Jag kan vara förvånad över att min beskyddarinstinkt för honom är så stark.
Känslorna i livets karusell går ibland på tomgång, ibland är det dynamiskt och rör sig fram och tillbaka. ”Vi (människor) är inga maskiner”, är ett av mina favorituttryck. I det ligger att vi har känslor alla, som vi visar mer eller mindre. I min dagbok skriver jag om just upp- och nedgångar.
En del människor tycker inte om att känna så mycket som jag verkar göra. Eller vill kanske bara känna lite. Eller vill bara erkänna några känslor. De trevliga, positiva känslorna. De otrevliga, negativa känslorna kan ju vara farliga…
Till och med vad jag skriver här kan väcka olika känslor för den som läser, har jag förstått.
Jag kommer inte att undvika att skriva om ångest, glädje, roligt eller jobbigt. Det är ju en dagbok! Dagar kommer och dagar går – känslorna kommer också och går.
Du som läser min dagbok, har chansen att se vad som fyller mina tankar något.
En klar och tydlig förändring idag är att chansen att kommentera vad jag skriver är borta ett tag. Skriv i gästboken! Mejla! Skriv ett vanligt brev! Ring! Fundera över ditt eget liv! Eller bara läs…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.