Tjugonionde dagen.

Nu har jag rivit och grävt bort hälften av det område med vildhallon, nässlor, hundkex och svartvinbär i en salig blandning, som jag bestämt mig för att ta bort i år. Jag orkar lite då och då. Viktigt nu att känna efter vad min kropp tål och inte.
Det här buskaget har funnits där i alla år som jag haft huset. Ibland har jag rivit i kanten av det. Det syns, för där är mer gräs. Men sen har det återigen vuxit igen. Nu hoppas jag kunna hålla det öppet. Det blir mer att klippa. Nästa år behöver jag investera i en självgående gräsklippare.
Äntligen är det två dagar med sol och mer värme. Jag är nöjd om temperaturen kommer upp till 20. Men att bada? Nej, inte på långa vägar är vattnet tillräckligt varmt för mig.
Det här är en del av sommarlivet. Att röja. Att rensa rabatter. Att njuta mina blommor.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.