Tjugosjätte dagen.

Dagarna de går och går, efter varann… sommar’n försvann…
Ja det är väl så, inte bara här i norr. Det är mulet, regnar, blåser, är dimmigt och kallt och ingen sommarkänsla än… Den kommer inte nästa vecka heller. Först visar DN:s väder solar = det finns hopp. Och så dagen före soldagen, ändras det till mörkgråa regnmoln. Ungefär som när SJ säger att tågen kommer om en kvart, och så kommer inga tåg förrän efter en till kvart osv.
Armen är lite lite bättre. Gör inte riktigt lika ont. Men ont fortfarande. Jag gör mina övningar och tror faktiskt de hjälper på lång sikt i alla fall.
Lusten att måla kommer korta stunder. Men beslut om vilken färg jag ska välja på dörrfoder är inte här än. Jag går och velar. Gräddvitt eller grått. Golvlisten ska i alla fall vara beige, som väggarna. Men så måste jag såga och mäta och det orkar jag inte.
Skrivarmen är då alltså inte heller i ordning. Och inte heller läsningen. Att hålla i en bok är också tungt. Vad mycket en högerarm är bra till! Bara att vila och träna med rätt saker då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.