Femte dagen.

Här är den! Äntligen! Min hammock!
Jag började drömma om en hammock förra sommaren, men då var jag för sent ute. Nu var det mitt första projekt, att ordna en jag ville ha.
Sussie i Sundsvall hjälpte mig per telefon, att mäta lådorna, så jag kunde planera för transporten. Hon tog sig tid och jag fick alla uppgifter helt utan stress. Så roligt att prata med henne med. På midsommarafton åkte jag dit. Jag fick hjälp av andra där i affären att få in den i bilen. Och så hem! Första försöket att få ihop den, på midsommarafton, gick inte bra. Jag tvivlade på att det var rätt delar. Och fattades det inte skruvar med? Beskrivningen var minst sagt svår att förstå. Inte ritar jag muttrar från sidan till exempel.
Idag ringde jag och fick prata med Sussie igen. Hon tog sig återigen tid för mig och till att kolla hur benen såg ut i en annan låda. Och de var precis lika de jag hade. Plötsligt fick jag energi att prova igen. Och hurra, nu kom jag vidare.

beskrivning

Tack snälla, goa Sussie! Du är bäst! Och jag med! Jag kan sätta ihop en hammock! Och tack alla uppmuntrare omkring mig på facebook. Ni är också goa! Nu ska jag ut och gunga lite. Och leta efter en mutter. Och balansera marken. Lätt som en plätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.