Hur är läget? Tja…

Idag har jag ätit mat. Det var ett tag sedan. Jag har så dålig matlust. Jag rör mig sakta genom dagarna med. Kroppen vill liksom inte mer än den måste. Inte heller sömnen är något vidare. Jag kommer väl igenom det här så småningom. Inte just idag bara. Jag lyssnar på Tusind stykker och den är ungefär som mitt liv just nu då. Jag lyssnar på annan musik med. Mitt liv är verkligen som många av sångtexterna, varken mer eller mindre.
Det som är bra med allt detta, är att jag gör färdigt saker som har legat nere ett tag. Jag behöver ha något att fokusera på, att hålla fast vid. Jag har en del översättningar och lite annat skrivet, som inte blivit riktigt klara tidigare. Nu är de det. Så gott som. Ord kan alltid ändras och värden i dem skiftar från tid till annan. Ibland är det bra för en text att få mogna i fred. Ja, jag med. Jag är förresten snarare som övermogen fallfrukt nu och har precis ramlat ner från päronträdet! Inget att ha! Kanske kommer en ny blomma på grenen, som kan ge ny frukt sen, en god, vacker frukt som kan ge njutning i framtiden och slipper hänga kvar, falla och ruttna till ingen nytta.
Var får jag dessa bilder ifrån? De bara kommer. Bäst att gå vidare och inte fastna där.
Planer är bra att ha. I morgon behöver jag handla mat till katten. Posta ett brev. Köpa nya glasögon. Fixa en present till mina vänner som jag ska hälsa på hos i morgon. Sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.