Vackert med snö.

snöfönster
Så här fint var det på inglasade balkongens nordsida idag. Det ser ut som moln, fast av snö.
Jag är inne mest och städar och gör om lite. Bokhyllan jag skulle ha bredvid sängen passade inte och får stå i hallen nu som cd-hylla. Det är en cd-hylla jag köpte. Det passar bra att ha musiken där, lättåtkomlig till sovrum, kök och pysselrum.
Så får jag fundera vidare på vad jag ska ha som sängbord. Nu lutar det åt en väggfast hylla, fast jag inte gillar att borra i väggar. Ska jag snickra den själv eller leta efter den jag vill ha? Jag tror jag vill ha samma modell som förut fanns på ikea, den hette Robin och har utgått nu. En sån, fast mindre vore nog passande.
Lördagskväll… hm… jag har inget spännande liv alls, mina lördagstankar handlar om hyllor och snömoln. Så går den första sportlovsdagen. Det är i alla fall lugnt. Det är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.