Förberedelser…

Idag får jag en massa middagsgäster. Vi ska sitta sex runt bordet i köket. Det går säkert om jag lägger i inläggsskivan och vrider det ett kvarts varv. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Morgonen började fint. Jag ler och mår bra. Jag har varit ute i söndagslugnet och har handlat till efterrätten. Jag ska göra glass. Det var länge sedan glassmaskinen fick arbeta. Jag har kanske också kommit till den punkten nu att jag orkar ordna något mer, det verkar så. Och jag har lov. Tiden känns oändlig just nu.
Gott om tid har jag faktiskt med. Jag behöver det. Tanke, vila, energimobilisering och handling turas liksom om att ta plats. Ungefär som gestalts energicirklar. Idag blir det många cirklar att vara i. Bäst att börja med något nu… det sista skall komma först….glassen då alltså…
Då tänker jag förresten på sista Parlamentet med Pia Johansson som berättade om sitt fiktiva bröllop skildrat bakifrån… ha ha!!! Det var riktigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.