Räktjuven!

Jag tog fram räkor till att ha på min kvällsmacka. De är uppätna nu. Av katten. Han jamade först så konstigt. Sedan blev han tyst. Sen hoppade han upp i gästsängen, slickade sig och var lite spattig. Jag gick ut i köket. Där fanns två räkor kvar i tallriken på diskbänken. Hungrig katt förser sig själv, förstår jag. Jag tar fram lite annat till min macka. Kisse går iväg från sängen. Kommer tillbaka och slickar sig mycket nöjd runt munnen. Nu är fatet tomt! Godnatt, säger kisse och somnar nöjd efter fredagkvällens mums!
räktjuven inte en enda räka kvar till mig

2 svar på ”Räktjuven!

  1. Hej Dana!
    Nu har jag lärt mig något nytt.
    Kände inte till Blått band innan, men nu ser jag det lite varstans. Jag samlar på Lisa Larsson och är ute på nätet och söker och var gång jag ser Blått band tänker jag på dig.www.budera.se hade en del av din serie.
    Tur att det finns fina extrapris på räkor(med tanke på din glupska katt) Må så gott Mimmi

  2. Hej Mimmi! Vad kul att du också är en samlare, det visste jag inte… Jag har en hel del Blått band nu och köper inte särskilt mycket längre. Ibland bara om jag stöter på någon del jag inte har. Kisse måste ju få äta räkor med någongång. Nu blev det nog i mesta laget… Ha det bra du med! Dana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.