En lång dag.

Lång dag. Eller lika lång som den alltid är… Har jobbat i två pass liksom. Först den vanliga arbetsdagen, sen ett kvällspass. I mellantiden var jag på Ikea. Bra att jobba nära där då. Jag strosade omkring och hade det bra. Köpte mer än jag tänkte. Tja… ibland är det skönt att få något nytt att se på med. En ny färg på ett överkast, kostade bara 89 kr. Sånt kunde jag väl unna mig, tänkte jag. Och nya lakan. Visst. Jag ville ha en smal hylla att ställa bredvid sängen med. Fungerar det inte så får jag hitta på något annat med den. Ställa cd-skivor i t ex. En lampa till min garderob tog jag med. Och lite småsaker.
På kvällen var det föredrag om barn och internet. Jag lever helt klart i en skyddad bubbla. Jag har ingen aning om vad som finns åtkomligt för vem som helst. Jag tror att många där liksom jag, fick en smärre chock över vad våra elever kan ha i sina vardagsliv genom datorerna och mobilerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.